lördag 5 februari 2011

Ordet är mitt



Ja nu känner jag att det är min tur, min tur att få prata och sätta avtryck i historien med min sanning. Den må vara subjektiv och sedd från mitt håll men absolut inte påhittad. Jag är medveten om att man kan se saker från olika håll, att du kanske inte tycker som jag fastän vi delar samma historia därför är det kanske ännu viktigare att jag också, helt utan att bli avbruten, får avge min syn på saken.

Det som har hänt har påverkat mitt liv oerhört mycket på alla plan. Att det har påverkat så många andra människor på ett negativt sätt påverkar mig med. Jag känner med alla som är drabbade och jag har någonstans i min medkänsla försökt att hjälpa till. En hjälp som jag med facit i handen kanske inte hade försökt att ge, för det var så otänkbart mycket svårare än jag någonsin kunnat föreställa mig.

Just nu snackas det mycket hit och dit, hårda och elaka ord slängs till höger och vänster. En del människor tror sig veta så mycket om mig och verkar tycka att jag förtjänar att ruttna i helvetet. Det må vara hänt och det kan jag förstå eftersom jag förstår med vilka ögon de ser på situationen MEN har de tagit sig tid att försöka se saker från mitt håll? Är de medvetna om vilka spår deras beteende sätter i mitt liv? De är så säkra på sin sak och bara häver ur sig dynga, tänk om de har fel?? Hur ska de då räta till allt den dagen då sanningen uppdagas OM det nu visar sig att jag faktiskt inte var den person de trodde. Eller NÄR det visas vet ju jag men det vet ju inte de. Är det bara att säga förlåt då så är det över. Ska mina år av misstro och skitsnack och smutskastande bara vara borta då?? Har de tänkt på det? Nej de har de inte för de är så säkra på att de har rätt och jag har fel och det ger dem uppenbarligen rätten att bete sig precis hur som helst.

Så som sagt nu är det MIN tur att få tala om vad jag anser har hänt, hur jag har tänkt och tänker OCH vad jag tyckt och tycker men som jag av respekt inte alltid valt att säga. Kanske blir det värre, kanske förstår någon kanske händer inte ett skit, det spelar inte så stor roll, det ska iaf bli skönt att få säga MITT!!!

1 kommentar:

  1. Kompis,är inte riktigt med på vad som händer just nu men jag hänger på här...
    Kramen

    SvaraRadera